Het Veldhovens Mannenkoor heeft door het vertrek van de huidige dirigente, per 1 juni geen dirigent meer. Het VMK heeft ca. 65 leden en bestaat volgend jaar 60 jaar, heeft een groot, internationaal en breed repertoire, en komt uit in categorie B van de KNZV. Wij zijn daarom op zoek naar een

Enthousiaste dirigent(e)

Kandidaten die zich herkennen in onderstaande kenmerken willen we graag ontmoeten en mee in gesprek komen.

• is in het bezit van een diploma van het conservatorium, bij voorkeur koordirectie.
  • kan het koor tijdens repetities op piano begeleiden ( regelmatig is een goede pianist aanwezig tijdens de repetities )
  • heeft eigentijdse opvattingen over de hedendaagse en toekomstige mannenkoorzang.
  • is de initiator van de muziekcommissie  met als doel het repertoire veelzijdig en afwisselend te laten groeien en het kwaliteitsniveau van de koorzang voortdurend te verbeteren. ( Naast het koor is er ook aandacht voor het investeren in een toenemend publiek )
  • kan leiding geven vanuit een natuurlijk overwicht en is in staat mensen te stimuleren en te motiveren.
  • investeert in het aandacht besteden aan de mens achter de zanger, gaat problemen niet uit de weg, maar pakt ze aan en lost ze op .
  • is beschikbaar voor de repetitie op dinsdagavond en voor ca 6-8 uitvoeringen door het jaar.

Kandidaten die zich in bovenstaande punten herkennen kunnen solliciteren via   secretaris@veldhovensmannenkoor.nl.

Nadere inlichtingen over het koor kunt u verkrijgen bij de voorzitter, Huub Verhagen, 06 – 15965462