Jubileumconcert Veldhovens Mannenkoor

Op zaterdag 18 april 2020 van 20-22.30 uur vindt het 60-jarig jubileumconcert van het Veldhovens Mannenkoor samen met de talentenklas en het Combo Bigband van de Muziekschool Veldhoven Art4U plaats.


Het eerste optreden van Veldhovens Mannenkoor, 13 december 1960

Het thema van het jubileumconcert is “verfrissend Mannenkoor, terugkijken op 60 jaar VMK”. Het Veldhovens Mannenkoor laat hierbij horen dat het al 60 jaar met zijn tijd meegaat en neemt je samen met verfrissende jonge muziektalenten van de Muziekschool Veldhoven Art4U mee op een reis van 60 jaar muziek. Zo kom je tot de ontdekking dat ook oudere muziek nog steeds mooi is om naar te luisteren en dat die goed aansluit bij de ontwikkeling die het koor heeft doorgemaakt in de afgelopen 60 jaar, van typisch mannenzang naar een steeds moderner jasje waar het publiek ook van gecharmeerd is. De klank van de 4-stemmige mannenzang zorgt voor de specifieke “sound” van het Veldhovens Mannenkoor. Bij de afgelopen zangclinic door Marco Bakker gaf deze aan “onder de indruk te zijn van de klank van ons koor”!
Het wordt dus een mooie, afwisselende mix van oudere en nieuwe liedjes, samen met de talentenklas en het Combo Bigband van muziekschool Veldhoven Art4U.

Bij deze willen wij jullie graag uitnodigen om deze muzikale reis door de tijd en ons 60-jarig jubileum samen met ons mee te maken.

We zien je graag op 18 april 2020. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij een van de leden of via secretaris@veldhovensmannenkoor.nl. Verkoop via Theater de Schalm is ook mogelijk via https://www.deschalm.com/nl/programma/830/Veldhovens_Mannenkoor/Verfrissend_Mannenkoor_60_jaar_jong/