22 december 2019 - Kerstconcert

Zondag 22 december vanaf 14.00 uur gaven Kempenkoor en Veldhovens Mannenkoor samen een gratis toegankelijk Kerstconcert in de H. Caeciliakerk te Veldhoven.

Het concert was een groot succes.

De H. Caeciliakerk was helemaal vol, Kempenkoor moest zelfs achterin plaatsnemen en het Veldhovens Mannenkoor ging knus bij elkaar zitten om zoveel mogelijk ruimte te maken voor het massaal toegestroomde publiek.

In de pauze werden de drankjes en worstenbroodjes tot de laatste hap verkocht.

Het publiek heeft naar eigen zeggen zeer genoten en kwam helemaal in de kerststemming.

Ook het goede doel, World Peace Flame Veldhoven heeft een mooi voor uitzicht met de Kerst, de opbrengst was ongekend hoog met €1137,10, het hoogste bedrag dat de Kerstbenefietoptredens van het Veldhovens Mannenkoor tot nu toe ooit heeft opgebracht.

omroepveldhoven.nl: uitreiking opbrengst benefietconcert

Foto's uitreiking opbrengst benefietconcert

Benefietconcert

17 december: Kerstviering Severinus

22 oktober 2019 Marco Bakker zocht Kempisch zangtalent voor het Veldhovens Mannenkoor

Op 22 oktober hebben een aantal belangstellenden de kans gehad om van Marco Bakker een gratis zangclinic te krijgen in Art4U (muziekschool) in Veldhoven.

Video-impressie

Daarna volgde een miniconcert waarbij bovengenoemde belangstellenden met het Veldhovens Mannenkoor enkele liedjes lieten horen aan het publiek.

Natuurlijk heeft Marco de belangstellenden heel wat kneepjes kunnen bijbrengen maar geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om van 29 oktober t/m begin december van 19-20 uur zangles te krijgen van onze jonge, zeer enthousiaste dirigent Rob Jacobs. Deze zanglessen vinden plaats in repetitieruimte "Restaurant Severinus Stichting, Wilgeman 1 te Veldhoven.

25 september 2019 - Veldhovens Weekblad

6 april en 14 aprin: Vocal Proms

Jaarlijkse concertproductie, in samenwerking mer F:E-M@il

Sneak preview

24 maart: Optreden in Rosdoek Wintelre

Op 24 maart om 14:30 traden wij, samen met dweilorkest "Zùrg dè ge d'r bè band",  op in het Gemeenschapshuis De Rosdoek in Wintelre, met een mooi gevarieerd programma.

Opbrengst Kerstconcert voor Alverno

Tijdens onze repetitie van 29 januari 2019 overhandigde onze voorzitter een symbolische cheque aan dansgroep Alverno met de opbrengst van ons benefiet kerstconcert.

De opbrengst bedroeg € 400,-