16 december - Kerstconcert


Op zondag 16 december hielden wij weer ons jaarlijks kerstconcert in de St. Ceciliakerk in Veldhoven-dorp. Dit jaar deden wij dat in samenwerking met de zanggroep Sheliak. Zoals ieder jaar gaan de netto opbrengsten van het concert naar een goed doel, dit jaar is dat de dansschool Alverno in Eindhoven. Alverno is een speciale dansschool voor mensen in de regio Eindhoven met een verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperking. 


28 oktober - Concert in Oirschot


We kijken terug op een geslaagd concert.

 Foto's

30 september - CityFest


Op zondag 30 september traden wij op op het Meiveld in Veldhoven, en we hadden weer een mooi licht programma voor u uitgezocht. Met ondersteuning van het mooie weer en een enthousiast publiek kon de ochtend weer met een glimlach beginnen.

 Een korte video-impressie

 CityFest

ÉÉN van Veldhoven voor het Veldhovens Mannenkoor


24 februari - concertproductie "The Bridge"

 Foto's 1 

 Foto's 2

ÉÉN van Veldhoven voor het Veldhovens Mannenkoor

(Artikel in het Eindhovens Dagblad - Ad Adriaans 24-02-18, 22:19)


VELDHOVEN - Het Veldhovens Mannenkoor heeft zaterdagavond 24 februari de Eén van Veldhoven ontvangen. 

De uitreiking vond plaats tijdens het jaarconcert ‘The Bridge – Dreaming of Peace’ dat het Veldhovens Mannenkoor gaf in theater De Schalm, samen met vocaal ensemble F:E-m@il en enkele jonge muzikanten. Namens het koor namen dirigente Nadia Loenders en voorzitter Huub Verhagen de prijs in ontvangst uit handen van wethouder Mariënne van Dongen.

 
Het Veldhovens Mannenkoor ontvangt de ÉÉN voor al hun hulp aan de Alexanderband, een orkest dat bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Zo helpen ze met het vervoer van de bandleden en hun muziekinstrumenten naar de locaties waar ze optreden en helpt één van de leden van het Veldhovens Mannenkoor bij de repetities van de Alexanderband als dirigent. En wanneer het Mannenkoor zelf optreedt, dan gaat de opbrengst naar de Alexanderband. Op deze manier is het Veldhovens Mannenkoor van onschatbare waarde voor de Alexanderband. De ÉÉN werd namens GGzE De Boei overhandigd door de heer Verheggen. 


ÉÉN van Veldhoven is een project dat is opgezet door gemeente Veldhoven in samenwerking met Cordaad Welzijn, Kringloop De Kempen, SWOVE, De Nieuwe Band, Severinus. Zij zetten projecten, organisaties en mensen die iets extra’s doen voor kwetsbare mensen, in het zonnetje door ze de waarderingsprijs ‘ÉÉN van Veldhoven’ uit te reiken.