Doel

Ons doel is: mannen bij elkaar brengen om plezier te beleven in het samen zingen. De drijvende kracht is het zangplezier, dat wordt vergroot door het voortdurend streven naar een hoge zangkwaliteit. Dat streven wordt mede bewaakt door de dirigent Nadia Loenders, zelf een enthousiast en ervaren musicus.

Repertoire

Ons repertoire is veelzijdig, zowel modern als klassiek, gospel als pop, opera als musical. Bij het 50-jarig bestaan, in 2010, gaf het koor opdracht aan twee Nederlandse kunstenaars het koorwerk Vlinderen te schrijven. De lijfspreuk daarvan is: met elkaar!

Optredens

Elk jaar wordt er een concertproductie rond een thema voor het voetlicht gebracht met daarin veel afwisseling en dynamiek. Bij diverse optredens in binnen- en buitenland scoorde Veldhovens Mannenkoor hoog.

Repetitie

Het koor repeteert wekelijks op dinsdag van 20:00 uur tot 22:15 uur.

Restaurant Severinus Stichting
de Ark 9
5502 JV  Veldhoven (Zeelst)

Scholing

Regelmatig wordt koorscholing door de dirigent gegeven, gebruikmakend van het o.a. door haar geschreven cursusboek “Ontdek je stem”.

Onze flyers (klik om te openen)