Kerstviering St. Ceciliakerk Veldhoven (17 december)

Op 17 december namen wij samen met het VKK en VJK deel aan de kerstviering in de st. Ceciliakerk te Veldhoven.

Promotieconcert Citycentrum (11 december)

Op 11 december hielden wij ons derde en laatste promotieconcert van 2010 in het Citycentrum te Veldhoven. Eindelijk konden we ons geschenk van de dames (de sjaal) eens gebruiken.

Promotieconcert Citycentrum (19 juni)

Op 19 juni hielden wij ons tweede promotieconcert van 2010 in het Citycentrum te Veldhoven. In verband met het wereldkampioenschap voetballen hadden we onze kleding enigszins aangepast.

50-jarig huwelijk Martien Groenen

Op 14 mei vierden Martien Groenen en echtgenote hun 50-jarig huwelijksfeest.

Opening meimaand (8 mei 2010)

Volgens traditie zongen wij bij de mis ter gelegenheid van de opening van de meimaand in Meerveldhoven.

Oranjemarkt - Koninginnedag 2010

Natuurlijk waren we weer aanwezig op de Oranjemarkt in Oerle.

Concert met de Alexanderband

Ter gelegenheid van ons vijftigjarig jubileum gaven wij op 11 april een concert met de Alexanderband in de aula van het Sondervick college.

Promotieconcert Citycentrum

Op 20 maart hielden wij ons eerste promotieconcert van 2010 in het Citycentrum te Veldhoven.

50-jarig huwelijk Jack de Hond

Op 20 februari vierden Jack en Liny de Hond hun 50-jarig huwelijksfeest.

Schatkistconcert

Als onderdeel van ons 50-jarig jubileum presenteerden wij op 6 februari 2010 in theater "De Schalm" in Veldhoven het SCHATKISTCONCERT, met medewerking van Harmonie "St. Cecilia" onder leiding van Jos Simons en mezzosopraan Ellen van Beek.

Kijk hier voor de foto's

Opening Jubileumjaar

Op Zaterdag 9 januari openden wij op sfeervolle wijze het 50-jarige jubileumjaar met een H. Mis in de Willibrorduskerk in Zeelst.